Tura in Fagaras

Foto: Lacul Caltun vazut din portita Caltunului

IMG_20180915_145204

Vf. Negoiu 2535m,

Am urcat de la capatul tunelului de la Balea si am campat sambata dimineata in caldarusa lunga langa primul lac. Am instalat corturile si am pornit la drum spre Negoiu.

Am avut parte de ceata pana la lacul Caltun iar apoi peisajele s-au deschis pana sa ajungem pe Negoiu unde din pacate am avut parte tot de ceata si putin frig. Am parcurs distanta asta in aprox 4 ore iar dupa ce am mancat pe varf alaturi de o gramada de oameni am inceput coborarea. La introacere am avut parte de o priveliste spre muchia Museteica iar la urcare pe Vf. Laitel am fost intampinati din nou de un nor dragut.

Inainte de a ajunge la corturi am avut parte de o mica repriza de gheata. Am ajuns la corturi seara, ne-am schimbat si am petrecut o noapte ploiasa. Chiar daca mai aveam in plan sa urcam si pe Vf Vanatoarea lui Bunteanu am decis ca e mai potrivit sa coboram la masini si sa ne indreptam spre casa.

Inainte de a porni de la Balea am avut ocazia sa-i incurajam pe alergatorii ce tocmai plecau in cursele de 42, 74 si respectiv 21 de Km.

A fost o iesire scurta, faina si relaxanta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s